Jobs


In het licht van verdere ontwikkelingen van ons bedrijf staan wij steeds open voor enthousiaste en gemotiveerde personen die pedagogisch en/of technisch geschoold zijn en sociaal zijn in de omgang met andere mensen. Talenkennis is een troef.

GiVi Group is een dynamisch bedrijf met een gezonde teamspirit. U kan rekenen op een aangename en ongedwongen werksfeer en collegiale medewerkers.

Stuur uw CV naar info@givigroup.be02 maart 2018   -   Sales/Business Consultant
In deze functie bouwt u bestaande relaties met onze klanten verder uit en benadert u actief prospecten. Uw contactpersonen zijn steeds professionals (HR- en IT-verantwoordelijken) uit middelgrote en grote ondernemingen. U ontwikkelt en bespreekt de mogelijkheden, voorwaarden en kwaliteit van onze dienstverlening. Daarbij waakt u over het budget en de tariefontwikkelingen. Gezien de complexiteit van onze dienstverlening, werkt u nauw samen met de projectmedewerkers in onze organisatie.


02 januari 2018   -   MS Office Trainer
In jouw functie als MS Office trainer geef je opleidingen aan diverse bedrijven en op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel. Je past je aan aan de opleidingsvorm die de klant gekozen heeft (d.w.z. klassikaal, coaching, leerdemo, enz.).

Naast het geven van opleidingen is er variatie door andere activiteiten zoals :


Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier