Nieuws


02 maart 2017   -   Promote breekt door in de zorgsectorMeer dan 20 jaar geleden werd gestart met de ontwikkeling van de software Promote. Eerst met het doel enkel de trainingadministratie binnen een eigen organisatie te beheren, maar al snel met een uitbreiding naar competentiebeheer.

In de loop der jaren werden vele klanten in de overheid en de privé sector gebruiker van Promote, en later ook van ePromote, een selfservice module waardoor de medewerker op elk moment zicht heeft op de situatie inzake opleidingen en functievereisten.

Sinds enkele jaren werden veel inspanningen geleverd om ook in de zorgsector nieuwe klanten te werven. Door als eerste geselecteerd te worden in een aantal recente aanbestedingsdossiers lopen er momenteel een heel aantal implementaties.

Gezien de integratie van Promote met het e-learning platform TCG-Academy kan GiVi Group een volledige oplossing bieden inzake het beheer van de verschillende leervormen, inclusief het aanbod van een hele cataloog e-learning cursussen (www.zorgleren.be

GiVi Group begeleidt ondertussen ook heel wat klanten met de implementatie en ontwikkeling van e-learning.

Vraag vrijblijvend info over deze diensten of over onze referenties via info@givigroup.be of 03/2868340.


Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier