LMS


Doel

In het centrum van een e-Learning implementatie vinden we het Learning Management Systeem. Hierin worden de leerplannen van uw medewerkers beheerd, opleidingen opgeladen en toegekend en gebeurt de volledige administratieve opvolging van de verschillende leertrajecten. In zijn meest uitgebreide vorm vormt het LMS de ruggegraat van het volledige opleidingsbeleid waarmee zowel e-Learning als gewone klassikale opleidingen ingepland en opgevolgd worden.

Mogelijkheden

GiVi Group stelt verschillende LMS oplossingen voor, afhankelijk van de vraag en de scope van het project.

In zijn meest elementaire vorm bieden wij u een eenvoudige ASP oplossing, waarin u voor een beperkt aantal gebruikers een gecontroleerde toegang biedt tot één of meerdere leermodules.

Maar we kunnen u ook helpen met het opzetten van een volledig geïntegreerde digitale leeromgeving, naadloos gekoppeld aan uw bestaande HR toepassingen. Hiermee kunt u al uw opleidingen administratief beheren, zowel interne, externe, klassikale als digitale opleidingen.

Dankzij onze LMS oplossingen behoudt u een overzicht op de factor "kennis" in uw organisatie, u meet permanent de kosten en de effectiviteit van uw opleidingsbeleid. Via onze on-line interfaces maakt u het opleidingsbeleid transparant en inzichtelijk voor management en eindgebruikers.

Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier

Download Flyer

E-Learningplatform