Nieuws


06 februari 2022   -   Promote zorgt voor orde op zaken


07 november 2021   -   Ons online aanbod
Het online leren neemt ondertussen een belangrijke aandeel in van ons aanbod en van de vraag van vele klanten.


01 oktober 2021   -   Nu ook Teams en O365 in OLC


15 september 2020   -   Omschakelen naar Online leren ?


11 december 2019   -   Ook Gemeente en OCMW besturen kiezen voor flexibele opleidingsformule


29 mei 2019   -   Iedere medewerker in de zorg binnen het half uur op de hoogte van GDPR ?
GiVi Group biedt in samenwerking met The Competence Group een cursus aan die is gerelateerd aan de General Data Protection Regulation (GDPR). Deze wet stelt hoge eisen aan hoe organisaties met privacy moeten omgaan. Vooral in zorginstellingen en ziekenhuizen wordt gewerkt met privacygevoelige informatie, zoals met persoonsgegevens, informatiedragers en medische dossiers.02 oktober 2018   -   GiVi Group breidt uit !
De laatste maanden hebben we weer enkele nieuwe collega's mogen verwelkomen. GiVI Group houdt nog steeds vast aan het organiseren van opleidingen met eigen vaste trainers en aan haar vier vaste vestigingen.

Niet enkel het aantal trainers is dit jaar gestegen, ook onze software Promote kent een sterke groei waardoor ook het ontwikkelteam versterkt moet worden.

Ook de e-learning activiteiten nemen toe, zowel wat betreft de inzet van het leerplatform TCG-Academy, als het ontwikkelen van nieuwe content in opdracht van vele klanten zoals Diabetes Liga, Wit Gele Kruis, Q8, GZA, Gamma, ...

Neem gerust even contact indien u meer toelichting wenst over één van deze activiteiten.


23 september 2018   -   Migratie naar MS Office 2016 / 365
We ontvangen nog steeds veel vragen om opleidingen bij migraties naar een nieuwe MS Office of Windows versie te verzorgen. Afhankelijk van de (technische) aanpak, de snelheid van migratie en het budget worden meestal ofwel leerdemo's georganiseerd, ofwel klassikale (korte) opleidingen.
GiVi Group heeft de voorbije jaren al tal van bedrijven mogen begeleiden bij de migratie naar Windows 8 en 10 en MS Office. Momenteel zijn er meer en meer klanten die de stap naar MS Office 365/2016 zetten.


20 augustus 2018   -   Promote breekt door in de zorgsector
Ongeveer 25 jaar geleden werd gestart met de ontwikkeling van de software Promote. Eerst met het doel enkel de trainingadministratie binnen een eigen organisatie te beheren, maar al snel met een uitbreiding naar competentiebeheer.


03 februari 2015   -   Ziekenhuis Oost Limburg kiest voor Promote
Ziekenhuis Oost Limburg te Genk is met haar 3000 medewerkers één van de grootste zorginstanties in Vlaanderen. Naar aanleiding van het lopende accreditatietraject werden enkele uitdagende doelstellingen geformuleerd in het kader van de ontwikkeling van de medewerkers. Om deze doelstellingen te realiseren, was er nood aan een nieuw en volledig ondersteunend systeem.


23 november 2014   -   Nieuwe leslokalen in GiVi-Antwerpen
Na de recente verhuis in Gent hebben we sinds begin november onze gloednieuwe kantoren in Berchem in gebruik genomen.
Reeds sinds 1988 is GiVi Group gevestigd in de Uitbreidingstraat 66. Na de laatste jaren op de eerste verdieping te hebben gehuurd, zijn we nu naar de vierde verdieping verhuisd.
Gezien werkelijk alles werd vernieuwd beschikken we nu over zeer moderne en aangename kantoren en leslokalen.>> Archief

Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier