Nieuws archief


23 januari 2013   -   GZA gaat voor Zorgleren Unlimited



Gasthuis Zusters Antwerpen (GZA) gaat haar e-learningaanbod voor de medewerkers verder uitbreiden met de aanschaf van ruim 50 extra leermodules van GiVi Group. Deze modules omvatten opleidingen omtrent patiëntveiligheid (bv hand-hygiëne) maar ook modules voor de bediening van medische apparatuur (bv defibrilator AED), voorbehouden risicovolle handelingen (bv Poortkatheter) en acute zorg (bv Basic life support).
In 2011 nam GZA het Leer Management Systeem van GiVi Group in gebruik voor de migratie naar MS Office 2010, voor Medisch Rekenen en voor de module Basic Life Support. Dit aanbod zal nu verder uitgebreid worden voor alle verpleegkundigen met de ruim 50 modules van het “Zorgleren Unlimited” concept. Zowat alle modules zijn voorzien van pré-testen, dan theorie en een eindtoets, zodat verpleegkundigen en ander medisch personeel zich kan certifiëren voor belangrijke toepassingen in medische omgevingen. In het kader van de ziekenhuis accreditatie is dit een  belangrijk onderdeel voor kwaliteitsgarantie.
GZA en GiVi Group gaan samenwerken om zonodig bepaalde modules nog te “Vervlaamsen” en waar nodig aan de Belgische normen aan te passen. Een deel van de catalogus is namelijk al in gebruik in Nederland bij de klanten van The Competence Group.
Laatst gewijzigd op 23 januari 2013, 00:00

Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier