Klassikaal


Bij een klassikale groepsopleiding wordt de materie op een gestructureerde manier gebracht, met een goede balans tussen theorie en oefeningen. Iedere cursist beschikt over een PC, waarop praktische oefeningen worden uitgewerkt. De grootte van de groep wordt beperkt tot 8, maximaal 10 personen, om voldoende interactie tussen cursisten en lesgever mogelijk te maken.

Deze leervorm is vooral geschikt voor mensen met eenzelfde kennisniveau en dezelfde doelstellingen. Het is sterk aan te raden om bij basiscursussen, technische of grafische cursussen voor deze klassikale leervorm te opteren.

Open aanbod

GiVi Group biedt een ruim en uitgebalanceerd aanbod PC-opleidingen in de verschillende locaties waar men individueel kan op inschrijven. Consulteer onze opleidingskalender voor meer informatie over ons open aanbod.

Bedrijfstraining

Voor een groep interne medewerkers van eenzelfde organisatie werken wij graag opleidingen op maat uit. In samenwerking met de opleidingsverantwoordelijke stellen wij homogene groepen samen, al dan niet met behulp van pre-testen. Wij kunnen de inhoud van de opleidingen aanpassen aan de vraag, waarbij het mogelijk is om bedrijfseigen materiaal te integreren in de opleiding.

Een bedrijfstraining kan on-site georganiseerd worden of in één van de locaties van GiVi Group.

Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier

Referenties

BNP Paribas Fortis
Cevora
Co-Valent
NMBS (HR Rail)
Stad Dendermonde
Total Belgium
Febelfin Academy
UZ Gent
Ziekenhuis Oost Limburg
St Jan Ziekenhuis Brugge
OLV Ziekenhuis Aalst